IT & Tehnologie

Piesa centrală în AUTOonline: IT în condiții de siguranță

Vital pentru succesul dumneavoastră: tehnologia informației pe care vă puteți baza 100 %. Din aceasta cauză noi nu suntem doar manipulatori ci incercăm sa dezvoltam tehnologii și masuri de securitate avansate.

Centru de date: securizat

Un sistem de control protejează centrul de date de vizitatorii neautorizați. În cazul unei pene de curent, mai multe surse electrice și generatoare asigură functionalitatea platformei si astfel munca poate continua. Bazele de date, serverele si conexiunea la internet sunt redundante, astfel încât toate serviciile pot funcționa in cazul unei defecțiuni.

Tehnologie de încredere

Conexiunile puternice de internet garantează o prelucrare corectă a volumului mare de date de patru bilioane de octeți pe luna. În plus, o sursă de alimentare specială instalată în sala serverului asigură securitatea sistemului. Firewall, filtre, protecție antivirus - schimbul de date are o protecţie triplă. Monitorizarea permanentă serveşte la verificarea în plus a tuturor sistemelor de producţie pentru a evita orice erori sau suprasarcini. Aceasta oferă o mare fiabilitate pentru toate procesele.

Software: modern

Tehnologia Windows permite funcţionarea fără impedimente. AUTOonline are anumite dezvoltări de soft verificate de către TÜV din Germania înainte de a-le lansa. Pentru bazele de date, AUTOonline se bazează pe fiabilitatea Oracle.

Echipa: dezvoltare și tehnologie la AUTOonline

Pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme ne bazăm pe o echipa puternică! Cu toate acestea, dacă vreodată aveți nevoie de ajutor și sprijin, echipa de Suport Tehnic va fi bucuroasă să vă ajute. În plus, informaticienii noștri inovativi dezvoltă noi produse care să vă ajute să vă faceţi munca mai bine și mai repede. Este grozav, nu?!

Experții recunoscuți valorează greutatea lor în aur.

Experţii noştri de încredere şi experţii în IT au fost rasplatiți: până acum ne-am calificat ca un Partener Gold Certificat Microsoft, alimentat de la IBM și Oracle. Astăzi programăm un software nou în cunoaşterea tendinţelor şi tehnologiilor de mâine, cu scopul de a crește şi de a transfera date sau noi sisteme de operare precum Windows 7. Pentru că experţii de la AUTOonline ştiu că astăzi mâine este deja de ieri.

Contact

Suport

+40 (0) 21 211 42 43

Doriți să vă sunăm noi?

rueckruf
Doriți să vă sunăm noi? Completați și trimiteți formularul.