Valorile noastre

Experții evaluatori - viziunea noastră:

AUTOonline este cel mai important serviciu și cea mai mare platforma de comercializare a mașinilor folosite la nivel mondial!

Nu am fi avut valoarea noastra de experti daca nu am fi continuat sa imbunatatim sistemele din trecut. De aceea, valorile noastre puternice ne ajută să facem ceea ce trebuie pentru angajații nostri, pentru clienți și parteneri.

Integritate totală

Corectitudinea și loialitatea față de partenerii noștri (din piță), clienții și angajații noștri precum și respectul pentru culturile organizaționale și toți jucatorii din piață sunt premisele vitale pentru succesul afacerii noastre. Suntem convinși de aceasta.

Incredere deplina

Vă asigurăm că orice informație care urmează să fie stabilită și determinată va fi abordată numai de către experți cu cel mai mare grad de încredere, și toate tranzacțiile sunt soluționate rapid și cu un efort minim pentru parteneri.

Viteză permanentă

Viteza cu care ne servim clienţii, dezvoltam noi produse, optimizam produsele noastre şi ne extindem ne oferă un avantaj şi o justificare in a fi un lider pe piaţa auto.

Pasiune

Angajatii nostri sunt entuziasți și rezolva problemele clienților cu cel mai mare grad de dăruire personală și cu un zâmbet. Este distractiv să lucrați cu noi și pentru noi.

Contact

Suport

+40 (0) 21 211 42 43

Doriți să vă sunăm noi?

rueckruf
Doriți să vă sunăm noi? Completați și trimiteți formularul.