Piața de schimb a epavelor pentru vânzători

Fă tot ce poți.

Înainte de sosirea AUTOonline, determinarea valorii reziduale a fost o problemă complexă, care a implicat multe călătorii, apeluri telefonice lungi şi grămezi de birocraţie. În zilele noastre oricine doresc să aibă o maşină evaluată trebuie doar să ridice un deget: cel care operează mouse-ul.
Având în vedere faptul că in cea mai mare piață online europeană a vehiculelor avariate în accident şi a vehiculelor utilizate este predominant pentru profesioniştii care se ocupă cu alţi profesionişti, determinarea valorii reziduale cu AUTOonline este ușoară ca fulgul și incredibil de rapidă:
Peste 2.000 de cumparatori autorizați de vehicule din Germania ofertează vehiculele publicate. În termen de 24 de ore veți primi cele mai bune valori pentru vehiculul publicat. Economisiţi timp şi nervi şi atingeţi preţuri corecte în condiţii echitabile.

De ajutor: conexiune profesională AUTOonline.

Cu interfeţe pentru toate programele importante pentru experţi, cum ar fi Audatex, DAT, CombiPlus, Mups II, Arges II, AudaExpert, Nextsoft, etc. eforturile dumneavoastră sunt reduse şi mai mult.

Profesional: echipa de service AUTOonline.

Membrii personalului nostru va fi bucuros să vă ajute să începeţi. Nu contează cât de multe întrebări aţi avea - le vom răspunde cu un zâmbet.

Contact

Suport

+40 (0) 21 211 42 43

Doriți să vă sunăm noi?

rueckruf
Doriți să vă sunăm noi? Completați și trimiteți formularul.

Încă nu sunteți înregistrat?

Cum puteți participa.
Pur și simplu prin prezentarea online a mașinilor accidentate sau folosite pe site-ul AUTOonline- portalul leader al Europei în determinarea valorii reziduale. Simplu, rapid și sigur.