Piața dumneavoastră locală

Facem ca piața locală să vi se potrivească!

În caz de răspundere civilă este datoria dumneavoastră să obţineți previziuni ale valorii reziduale de la dealeri, service-uri sau cumpărători din regiunea dumneavoastră. Acum, aceasta a devenit o chestiune mult mai uşoară - cu serviciul piața locală AUTOonline.

Funcționează astfel:

Fiind expert auto decideți partenerii locali cu care doriți să lucraţi. AUTOonline le integrează. Publicați vehiculele online şi faceţi clic pe partenerii de la care doriţi să primiți oferte. Aceștia vor fi informați printr-un e-mail de la AUTOonline şi vor primi automat acces la informațiile individuale despre masini, cu toate descrierile, calculele, opiniile experţilor, precum şi fotografii. După expirarea termenului de ofertare veţi primi două foi de ofertă, una natională și una regională, și puteți prinde patru iepuri deodată: protecţia de acţiuni în justiţie, relația cu clienții, procesare mai rapidă, și costuri reduse. Fără apeluri telefonice, fără explicaţii suplimentare.

Contact

Suport

+40 (0) 21 211 42 43

Doriți să vă sunăm noi?

rueckruf
Doriți să vă sunăm noi? Completați și trimiteți formularul.

Încă nu sunteți înregistrat?

Cum puteți participa.
Pur și simplu prin prezentarea online a mașinilor accidentate sau folosite pe site-ul AUTOonline- portalul leader al Europei în determinarea valorii reziduale. Simplu, rapid și sigur.