Târgul vehiculelor de flotă pentru vânzători

Ce spuneți de ceva în plus?

Dacă sunteţi managerul de flotă al unei companii, societăți de leasing, societăți de închiriere de maşini sau operator al unui dealer auto care caută noi oportunități de vânzare, vă putem oferi acel ceva în plus. Beneficiați de oferte atractive pe pieţele internaţionale, scăpați de negocieri cu intermediarii, reduceți eforturile dvs. - pe scurt: bazați-vă o pe piaţă punctuală! Nu contează unde sau când.

"Puneți în mișcare" avantaje pentru flota dvs.:

  • Nici o interferenţă cu procesele existente
  • Preţuri în conformitate cu piaţa, stabilirea unor preţuri minime
  • Legarea ofertelor de cumpărare
  • Un grad ridicat de vânzări
  • Procese individuale
  • Taxe de vânzări numai în cazul unei reușite

Şi ce altceva mai conțtine oferta?

Cu software-ul nostru "FLOTĂonline", care a fost dezvoltat special pentru piaţa de flotă, puteţi publica acum vehicule direct de la biroul dvs., cu un singur clic. Software-ul nostru vă oferă caracteristici cum ar fi analizarea automată de către experți, rapoarte speciale şi o administraţie structurată a vehiculelor, plus multe altele. Grozav, nu?!

Cost-eficient!

Datorită bazei noastre mari de dealeri, timpul de stagnare al câtorva luni este o chestiune de trecut, ca și marile eforturi logistice sau pierderile mari de valoare reziduală. Şi un alt lucru care sigur vă va mulţumi: tranzacţii de dovedire a auditului, ilustrarea transparentă a proceselor şi libertatea de a decide după ofertare - în cazul în care vi se pare prea greu să renunţaţi atat de repede.

Contact

Suport

+40 (0) 21 211 42 43

Doriți să vă sunăm noi?

rueckruf
Doriți să vă sunăm noi? Completați și trimiteți formularul.

Încă nu sunteți înregistrat?

Cum puteți participa
Pur și simplu prin prezentarea online a mașinilor accidentate sau folosite pe site - ul AUTOonline - portalul leader al Europei în determinarea valorii reziduale. Simplu, rapid și sigur.